De voordelen van payrolling

Payroll

Duidelijke administratie en overzichtelijke loonkosten voor de kappersbranche.

Graag vertellen wij u meer over de voordelen van payrolling voor de kappersbranche.

Perfecte afstemming werkuren op werkaanbod.

De eerste periode (140 gewerkte weken) kunt u uw personeelsbehoefte perfect afstemmen op het werkaanbod. U zit niet vast aan contracten voor een x-aantal uren maar u kunt uw personeel inzetten naar uw behoefte.
 
Geen omkijken naar salarisadministratie.

Kapperspayroll betaalt uw medewerkers uit. Wij verzorgen de loonstroken richting uw medewerkers. En zorgen ervoor dat het vakantiegeld wordt uitgekeerd en maakt de jaaropgave.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s.

Onze professionals zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen inzake arbeidsrecht. Wij weten waaraan de arbeidscontracten moeten voldoen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle veranderingen die vanuit de overheid komen.

Geen doorbetalingsplicht bij ziekte.

U kunt ervoor kiezen het ziekte risico volledig bij Kapperspayroll neer te leggen. Wij verzorgen de uitkering naar uw medewerker en doen de verzuimbegeleiding (Wet Poortwachter). Wanneer u medewerker ziek uit dienst gaat dan verzorgen wij twee jaar lang de uitkering en begeleiding van de zieke medewerker.

Voorfinanciering loonkosten.

Kapperspayroll betaald uw medewerkers naar wens uit (week – vier weken – maand) en hanteert een betalingstermijn van maximaal 30 dagen.

Vereenvoudigen van uw administratie.

Kapperspayroll zorgt ervoor dat uw administratie sneller en eenvoudiger is. U ontvangt een inkoopfactuur en kapperspayroll verzorgt alle aangiften zoals o.a. loonaangiften, pensioenen, verzekeringen, en arbodienst.


Kortom u geeft alle personeelszaken uit handen maar behoud de werving en selectie en de dagelijkse aansturing van uw medewerkers.

 

"Kapperspayroll geeft mij duidelijk van tevoren aan wat een 
medewerker daadwerkelijk kost". 


"Kapperspayroll biedt ons tenminste 6,5 jaar flexibiliteit t.o.v. 2 jaar bij onze eigen medewerkers". 

Meld uw medewerker aan
Bepaal de ideale contractvorm voor uw medewerker
Maak een afspraak met een van onze payrollspecialisten
Vraag een offerte aan