Loonadministratie uitbesteden kappers

Loonadministratie

Loonadministratie is precisiewerk. Kies voor een accountant voor kappers

Elke loonstrook moet op tijd beschikbaar zijn, met alle gemaakte afspraken foutloos erin verwerkt. De kennis en ervaring van onze medewerkers gaat verder dan alleen het maken van loonstroken. Wij spreken van tevoren een all-in prijs per salarisstrook met u af. Daar zijn heel wat diensten en services bij inbegrepen!

Personeelsadviezen 
Daarnaast kunnen wij u tegen meerprijs ook bij al uw personele zaken van dienst zijn. Wij fungeren graag als vraagbaak voor u op het gebied van personeel, bij het opstellen en controleren van arbeidscontracten en beëindigingsovereenkomsten of voor de screening van de salaris- en personeelsadministratie, zoals subsidiemogelijkheden. Ook adviseren wij bij arbeidsrecht, sociale verzekeringen, loonbelastingen en andere personele zaken. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze loonadministrateur.

Uw loonadministratie in goede handen omdat:

Wij zijn deskundig
Onze loonadministrateurs zijn hoogopgeleide experts met een brede ervaring. Ze zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. U bent dus altijd verzekerd van een
up-to-date loonadministratie die voldoet aan alle wettelijke eisen. 

Wij zijn klantgericht
Loonadministratie op maat is uw persoonlijke loonadministrateur op afstand. Wij koppelen een hoog kennisniveau aan een hoge servicegraad. Alles wat wij voor u doen is helemaal afgestemd op uw onderneming. 

Wij zijn betaalbaar
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Uw loonadministratie uitbesteden kan al vanaf een laag bedrag per werknemer per maand. U betaalt een vaste prijs per werknemer. U weet dus vooraf precies wat uw loonverwerking gaat kosten. Er zijn geen entreekosten, opstapkosten of andere verborgen kosten.