Payroll voor kappers

Payroll

Kapperspayroll is ontzorgen

Wat zal het mooi zijn dat u als kapper en uw medewerkers zich voor 100% kunnen bezighouden met uw vak. U motiveert uw medewerkers u leidt ze op tot vakbekwame kappers en kapsters en zorgt ervoor dat uw klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan. 

U weet als ondernemer dat naast het vak dat u vol passie uitoefent er ook een groot aantal andere zaken geregeld moeten worden voor uw personeel. Dat wanneer uw medewerker ziek wordt dit buiten een praktisch probleem ook een financieel risico met zich meebrengt. Door alle personeelsadministratie en eventueel het ziekterisico aan Kapperspayroll uit te besteden is het mogelijk om 100% focus te hebben in het vak waar u zo goed in bent en Kapperspayroll dat te laten doen waar zij  goed in zijn. Daardoor heeft u dagelijks een team professionals klaar staan waarbij uw terecht kan met al uw personeelsvraagstukken. Daarnaast verzorgt zij een perfecte afwikkeling van uw personeelsadministratie en loonadministratie.

Alle voordelen op een rijtje:

⇒ Perfecte afstemming werkuren op werkaanbod.

⇒ Geen omkijken naar salarisadministratie.

⇒ Geen arbeidsrechtelijke risico’s.

⇒ Geen doorbetalingsplicht bij ziekte.

⇒ Voorfinanciering loonkosten.

⇒ Geen loonaangiften.

Kortom u geeft alle personeelszaken uit handen maar behoud de werving en selectie en de dagelijkse aansturing van uw medewerkers. Meer weten over het uitbesteden van personeelszaken? Neem dan contact met ons op.